divendres, 11 de gener del 2008

Miquel de Fabian, un dels darrers masovers de Tivissa

Autor: Ramon Aragonés i Margalef

Miquel Bordera Gilavert, Miquel del mas de Fabian, ens ha deixat fa molt poc. Serveixi aquest vídeo, el qual s'emetrà integrament el proper diumenge 27 de gener a la sala La Valquíria de la Societat Obrera, de record i homenatge.




Un home que ens ha ajudat a modelar la terra.

5 comentaris:

Aida ha dit...

Part de la meva infància quedarà en aquest mas i amb el tiet.
Moltes gràcies per aquest homenatge.

Aida Pentinat

Carles Torné i Micola ha dit...

Aida, l'única persona que mereixen les gràcies és Ramon Aragonés i la Meritxell Margalef, ja que van ser ells qui van anar al mas a fer-li l'entrevista i les fotos. La web només les publica.

Unknown ha dit...

Ei, us felicito pel reportatge sobre aquest senyor, de ben segur que veure'l va ser molt emotiu per la gent que el va coneixer... i això que només he vist l'esbós que teniu penjat al blog... espero veure'l sencer.
Heu fet una bona feina...

El vostre amic Francesc.

Carles Torné i Micola ha dit...

Gràcies Francesc pel teu comentari. Estic d'acord amb tu que Ramon i la Meritxell, els autors del reportatge, van fer una molt bona tasca. T'invito a que continuïs llegint aquest blog, perquè penjarem la totalitat del reportatge (duració 1 hora).

Gerard Saladié i Nicolás ha dit...

Gràcies per aquest record que s'afegeix a tants de menut al mas del tiet Miquel. Desde la mula fins les passegades a la mina, desde la tia Cinta a l'oncle Fabian. Un petó Miquel desde Vilanova.